Odds

Att spela på odds är ett nöje som har mycket lång tradition. Faktum är att redan de gamla grekerna var glada i spel. Oddset är ett värde som bestämmer hur mycket man vinner om det utfall man spelat på slår in. Extrema utfall kan ge extrema odds, men den som spelar på ett utfall som är väldigt troligt får inte mycket mer än insatsen.

Spelmonopolet styrde spelandet

Tidigare spelade man på odds i butiker som kunde erbjuda särskild service för detta. Idag har vi fortfarande, i teorin, spelmonopol i Sverige. Tidigare innebar det att man bara kunde spela utvalda spelobjekt som Premier League, V75 och allsvenskan. Att hitta bäst odds var inte så svårt eftersom statliga Svenska spel var ensamma om att erbjuda spel med odds.

Snabb utveckling på senare år

Idag kan vi, tack vare den närmast explosionsartade utvecklingen inom informationsteknologi, spela på tiotusentals sporthändelser och andra spelobjekt världen över. Att välja bäst odds handlar om att jämföra erbjudande som förändras i realtid från massor av spelbolag. Det har blivit mer komplicerat men också roligare och mer fritt att syssla med betting. Den som sitter inne med expertkunskaper inom ett område kan hitta riktigt fina odds!

Tärningen är kastad!

Odds handlar om jämförelser

Den som vill hitta bra odds på ett spelobjekt behöver registrera konton hos flera spelbolag och sedan jämföra vilket bolag som kan erbjuda det bästa oddset just när när man är beredd att lägga spelet. Det gäller att vara snabb om man hittar något tilltalande, för oddsen förändras hela tiden. Proffsen spelar ofta mest på höga odds och då kan det räcka med att ett spel på tio slår för att de ändå ska gå med vinst.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *