Tidigare resultat stryktipset

Om man är intresserad av fotboll kan det vara roligt att spela på stryktipset. Här spelar man på 13 olika fotbollsmatcher som väljs ut av Svenska Spel. Om man vill vinna på stryktipset kan det vara en fördel att veta hur lagen ser ut och hur de spelat innan i sina matcher.

Hur tar man reda på tidigare resultat?

Att hitta tidigare resultat stryktipset är enkelt. De presenteras på flera sidor på internet. Även flera tidningar som till exempel kvällstidningar publicerar de senaste resultaten från stryktipset. Även på Svenska Spels hemsida publiceras resultat från tidigare stryktipsomgångar. Här kan man även ta reda på resultat från stryktipsspel från längre tillbaka i tiden.

Varför är tidigare resultat intressanta?

Tidigare resultat från stryktipset kan vara intressanta för att kunna jämföra resultat eller för att lättare kunna förutse hur en match ska gå. Om ett lag förlorat mot samma lag många gånger innan är risken stor att det kommer att upprepas. Genom att följa de gamla resultaten ett tag tillbaka kan man ana sig till hur en match ska gå.

Förutse matchens resultat

Gamla resultat kan ha betydelse

Det är enkelt att hitta gamla och tidigare resultat från omgångar av stryktipset. Dessa resultat kan ha betydelse för förutseendet av kommande matcher. Om man följer ett lags matchhistorik under en tid kan man se om de följer ett bestämt mönster gällande vissa motståndare. Förlorar de ofta mot en viss motståndare kan man anta stt de kommer att göra så även i fortsättningen.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *