Spela på odds

Om du gillar spänningen i att spela men inte har intresset av att sätta ihop eller köpa in dig på ett andelsspel kan oddsspel vara en lösning som passar dig. Odds går att spela på en rad olika sporter och i den enklaste spelformen behöver du bara fundera ut är hur en match slutar. Vinst, förlust eller oavgjort.

Spela på odds är enkelt

Det finns mängder av olika spelbolag som erbjuder oddsspel. Du kan till exempel välja mellan sporter som basket, boxning, fotboll, formel 1, golf, hockey, handboll, innebandy, tennis och speedway. Sedan väljer du om du vill spela på matchvinnare (1X2), över/under, resultat, vinnare, handikapp eller moneyline. Värt att notera är att moneyline fungerar som matchvinnare (1X2) men alternativet oavgjort finns inte med. Slutar matchen oavgjort betalas insatsen istället tillbaka.

Öppna konto med eller utan insatstak

Många spelare tilltalas just av att det är enkelt och går snabbt att spela på odds. Unibet är ett av många företag som erbjuder oddsspel både på svenska och utländska matcher. Hos spelbolagen kan du skapa ett konto, med eller utan budgettak, och enkelt föra över pengar från ditt bankkonto eller via e-plånböcker som till exempel Moneybrookers, Skrill eller Neteller.

Spela på odds i en golfmatch

Snabbt och smidigt

Det behövs inga större förkunskaper för att spela på odds. Spelet är snabbt och enkelt och passar den som inte har ork eller lust att sätta ihop ett speltips eller köpa in sig i ett andelsspel. Basket, formel 1, fotboll och golf är bara några av de många sporter där det går att spela på odds. Enklaste formen är att försöka pricka in vilken utövare eller lag som vinner en match eller tävling.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *