allsvenska matcher

Fotboll på tv i alla ära men det finns få saker som går upp mot att se en eller flera matcher live. Tillhör du dem som spelar på allsvenska matcher är det dessutom extra spännande att stå på läktaren och bevaka både favoritlaget, oddsen och resultatet av raden på veckans stryktips.

Tretton rätt på stryktipset

Sätta ihop en rad på stryktipset kan vem som helst göra. Vill man förbättra sina chanser till en vinst bör man var lite påläst och ha lite koll på hur det går för lagen i de olika tabellerna. Spela på allsvenskan kan man göra både på nätet eller i närmaste spelbutik. I en spelbutik finns det ofta färdiga system att köpa en andel i om man inte vill sätta ihop ett eget tips.

Stort utbud av spel

Svenska Spel erbjuder ett stort utbud av olika typer av spel och du kan välja mellan att spela på odds i olika matcher eller sätta ihop en egenkomponerad tipsrad. På Svenska spels hemsida kan du även hitta resultaten från alla matcher och andra typer av spel som till exempel V75, Lotto och Oddset.

Allsvensk fotboll är roligt att spela på

Spela på Allsvesnska matcher är kul

Du kan själv välja om du vill spela live i en spelbutik eller lämna in din rad online. Men när det kommer till att se en match finns det inte mycket som slår spänningen och stämningen på läktarna vid en fotbollsplan. Lämna in ditt tips och bevaka det från första parkett medan du ser ditt favoritlag göra processen kort med motståndarna.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *