Veckans matcher stryktipset

Om man vill spela på stryktipset kan det vara bra att ta reda på vilka matcher som spelet kommer att gälla just denna vecka. Det kan sedan vara bra att sätta sig in i hur de berörda lagen spelat tidigare under sin karriär för att så bra som möjligt kunna förutse de aktuella matchernas slutresultat. Men hur får man reda på veckans matcher och kan man välja ut själv vilka matcher och lag man vill spela på? Dessa frågor kommer beröras i texten.

Var hittar jag veckans matcher?

Om man vill spela på stryktipset är det bra att i god tid ta reda på alla matcher som är aktuella. Det kan man göra genom att till exempel läsa i tidningen. Veckans matcher brukar också presenteras i vissa nyhetssändningar på tv. Man kan också söka på internet efter till exempel matcher stryktipset och på så sätt finna veckans lista på alla matcher som ska spelas och som man kan betta på.

Man kan också få reda på veckans spelbara matcher genom att studera speltabeller på fotbollslagens olika webbsidor. Man kan också kontakta Svenska Spel, gå in på deras hemsida eller besöka sitt närmaste ombud för att få reda på veckans matcher. Där burkar listor finnas över vilka matcher som ska spelas under veckan. Här finns också tips inför spelandet och råd om hur lagen spelat sina matcher innan. Det kan vara bra att titta lite extra på detta.

Kan jag välja lag och matcher själv?

När man ska spela på stryktipset kan man som spelare inte välja vilka matcher man vill spela på själv. Svenska Spel utser vilka matcher som ska vara med i stryktipset under veckan och sedan får spelaren välja om denne vill spela på dessa matcher eller om man vill stå över det. Svenska Spel utser 13 matcher man kan spela på och det är främst engelska och svenska ligor.

Eftersom man inte kan välja vilka matcher som ska spelas på kan man inte helt fritt välja lag att spela på heller. Man kan inte garantera att ens favoritlag kommer att ha sin match med på stryktipskupongen. Man kan dock bland de matcher som är med i veckans spel välja fritt bland lagen. Man kan till exempel fritt välja ut de man tror förlorar bland de aktuella lagen. Man kan också fritt utse de man tror vinner. Man kan också fritt markera att man tror att matchen blir oavgjord.

Spela på fotbollslag med stryktipset

Intressant spel på förutbestämda matcher

Det lönar sig att läsa på om flera lag inför spel på stryktipset. Man bör i god tid gå in på en site, eller läsa en tidning, där veckans matcher i stryktipset presenteras så man kan läsa på om lagen. Eftersom man inte fritt kan välja matcher och lag är det bra att kunna lite om många lag när det kommer till speldagen. Om man vill kan man också spela på tur men man brukar ha störst vinstchans om man läser till exempel tips inför spelet.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *