Champions League

Champions League Blue Shine

Champions League är en fotbollsliga som grundades 1955. Då var det dock ett annat namn som gällde, nämligen European Champions Club’s Cup. De lagen som fick delta blev handplockade då de ansågs vara de bästa lagen i hela Europa. Tro det eller ej men det var faktiskt den franska tidningen L’equipe som gjorde urvalet.

Nybörjarens guide till Champions League

Idag ser dock reglerna annorlunda ut i Champions League. Om du är intresserad av betting på fotboll så är det här en liga som du måste hålla ett öga på. För att ett lag ska kunna gå vidare till den här ligan så måste de spela riktigt bra i sitt eget land, i Sverige gäller det till exempel att vinna Allsvenskan.

Skillnad mellan Champions League och UEFA cupen

Det räcker dock inte att ett lag vinner hela Allsvenskan för att gå vidare till Champions League. Efter vinst i en säsong i Allsvenskan så måste laget kvala in i Champions League. De lagen som kommer på andra och tredje plats kommer att få spela i UEFA cupen, vilket också är en prestigefylld cup men inte i samma nivå som Champions League.

Betting på fotboll i Champions League

När det kommer till betting på fotboll i Champions League så kan det vara bland det mest spännande man kan betta på eftersom det är världens bästa lag som spelar. Det här gör att det finns många olika sidor som ger olika odds, så se till att du spelar på den med de bästa oddsen. Du kan följa matcherna med kabel-tv eller via streaming-tjänster.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *