Tesfaldet Tekie kanske till IFK

tesfaldet tekie till ifkTesfaldet Tekie som fostrats i Lövgärdesklubben Marieholms BoiK ryktas till IFK Göteborg. Tekie som efter han lämnat Angeredsklubben spelat i bland annat Gunnilse IS, IFK Norrköping och Belgiska storklubben Gent har den senaste tiden som utlånad från Gent representerat IFK Östersund i Allsvenskan men är nu enligt rykten alltså på väg att skriva på för Göteborgskamraterna. I Östersund har Tekie spelat 12 allsvenska matcher 2019.

Tesfaldet – En talang

I vackra Göteborg, där alla inte heter Glenn som man så skämtsamt brukar säga. Så finns det i alla fall en man som inte heter Glenn utan Kennet Andersson. Den forne IFK Göteborg spelaren. Andersson är förvisso ursprungligen ifrån Eskilstuna men det hindrade honom inte att ta med IFK Göteborg till två SM-guld. Efter sin 11 åriga karriär som fotbollsproffs idag arbetar Kennet Andersson idag som sportchef.

Från Proffs till Värvare

Den forne landslags spelare som sedan länge lagt skorna på hyllan har en speciellt plats i hjärtat för IFK Göteborg. Och nu ryktas det att han vill värva Östersund stjärnan Aiesh till klubben. Aiesh säger sig vara mycket smickrad över att en sådan fin klubb tittar åt hans håll. Sportchefen och före detta landslagsspelare själv väljer att varken kommentera eller dementera.

Aiesh är smickrad

Sverige som fotbolls nation bär sin stora stolhet ifrån VM 94 där Kennet Andersson var en av målskyttarna. En person och ikon som aldrig går ut tiden. Att han idag arbetar som sportchef på hemmaplan med en proffskarriär i bagagen intresserar många. Aiesh är smickrad över att Andersson tittat åt hans håll. Med all rätt. Men än är inget klart.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *